Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. balandžio 18 d., trečiadienis

Čili sriuba

Jums reikės:
*600 g faršo (jautiena su kiauliena)
*1 morka
*800 g konservuotų pomidorų
*400 g konservuotų raudonųjų pupelių
*500 g kiniško padažo su ananasais
*nedidelis gabalėlis fermentinio sūrio
*pusė čili pipiro
*druska, pipirai
*vanduo

Faršą sudėti į keptuvę, įdėti mėgstamų prieskonių, užpilti puodeliu vandens, šiek tiek patroškinus  sudėti nedideliais kubeliais supjaustytą morką. Troškinti apie 15 minučių. Iškepusią mėsą dėti į kiaurasamtį ir leisti nuvarvėti skysčiui.
Mėsą dėti į puodą, užpilti puse puodelio vandens bei sudėti su blenderiu trintus pomidorus, bei smulkiai supjaustytą čili pipirą. Patroškinus apie 15 min sudėti padažą, baigiant troškintis sudėti ir pupeles.
Skanaut su tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą